Proiecte

Parcul Crăciunului

Două ediții – decembrie 2021, decembrie 2022

The Entertainment Group a organizat timp de doi ani consecutivi cele două ediții ale festivalului de iarnă de la Muzeul Satului din Timișoara, evenimente ce includeau o serie de evenimente culturale și de divertisment pentru familie, cu tematică de iarnă. Acestea se desfășurau timp de 20 zile. Activitățile au avut loc în aer liber, pe un teren de aprox 10 hectare. Organizația noastră a amenajat și a integrat sute de elemente de Crăciun, luminițe și alte decorațiuni precum și organizarea evenimentelor, concertelor și a spectacolelor de teatru divertisment. 

Tot în cadrul muzeului a fost amenajat și un patinoar de mari dimensiuni.

Cele peste 10 ha de teren au fost folosite în mod creativ, astfel încât publicul să se poată bucura de activități. Muzeul Satului a devenit un labirint de iarnă cu căsuțe colorate, cu aleea comercială a meșteșugarilor și zeci de concerte ce au avut loc în ambele ediții.

Aftermovie Editia 1

Continuă să citești

Parcul Primăverii

Parcul Primăverii – 2022, 2023 

Două ediții la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara. Un parc tematic, o celebrare a renașterii naturii și a optimismului anotimpului: PRIMĂVARA.

Subcarpați, Loredana, Vama, The Motans, A.S.I.A. și Alina Eremia sunt doar o parte din artiștii ce au urcat pe scenele de la Parcului Primăverii.

Folclorul și tradițiile românești au fost readuse la viață prin instalații surprinzătoare: elemente supradimensionate desprinse din versurile poeților români, flori colorate și alte butaforii ce se vor armoniza perfect cu aspectele naturale ale locației, mirosul de pădure, aerul proaspăt de primăvară și verdele crud.

Food Court, party și o varietate de activități captivante au fost organizate și pentru copii.

Eveniment finanțat de Consiliul Județean.

Implementat de The Entertainment Group.

Continuă să citești

CODRU Urban Garden

Curtea interioară a Cazarmei U a fost transformată într-un spațiu relaxant care invita timișorenii și turiștii să se bucure de refugiul plăcut și răcoros chiar în mijlocul orașului.

Pe lângă expozițiile de artă contemporană și experiențele culturale, CODRU Urban Garden a oferit o experiență unică de divertisment cu o serie de concerte și evenimente săptămânale.

CODRU Urban CODRU este un proiect marca TEG în colaborare cu Fundația Triade, construit la fel ca și CODRU pe cei patru piloni – 𝐀𝐫𝐭ă & 𝐂𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫ă, 𝐄𝐝𝐮𝐜𝐚ț𝐢𝐞, 𝐄𝐧𝐭𝐞𝐫𝐭𝐚𝐢𝐧𝐦𝐞𝐧𝐭 și 𝐒𝐮𝐬𝐭𝐞𝐧𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞.

Ne angajăm să avem un impact pozitiv promovând valorile noastre în tot ceea ce 𝐅𝐀𝐂𝐄𝐌.

Continuă să citești

CODRU Sustainart Village

CODRU Sustainart Village, o producție marca TEGcontribuie la dezvoltarea platformei europene inițiate de partenerul nostru – Asociația Culturală Neo Art România, prin proiectul Creative Sustainability Week, care susține educația prin cultură și inițiativele eco, reunind artiști, creatori și operatori culturali din toate colțurile Europei.

CODRU Sustainart Village, la fel ca și CODRU Festival, este construit pe cei patru piloni de bază – Artă și Cultură, Educație, Divertisment și Sustenabilitate.

Proiectul face parte din Programul cultural național Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023 și este finanțat prin programul LOB2023+, derulat de Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș, cu sume alocate de bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii.

Continuă să citești

CODRU Festival

CODRU Festival este o producție marca TEG, o  punte între artă și natură. Fiecare participant la festival se alătură misiunii noastre de reîmpădurirea și ecologizare. Fiecare participant la CODRU Festival se alătură implicit și misiunii noastre de responsabilizare și ecologizare. Festivalul este la cea de-a patra ediție și are loc în luna august în Pădurea BISTRA, la doar 4 km de Timișoara. 

CODRU Festival, este construit pe cei patru piloni de bază – Artă și Cultură, Educație, Divertisment și Sustenabilitate.

Continuă să citești